jedno od najuspješnijih hercegovačkih poduzeća

Krišto posjetila tvrtku FEAL: 'Razvoj ovakvih tvrtki jamac je bolje budućnosti i europske BiH'

Borjana Krišto - Feal
21.06.2024.
u 16:28

Feal danas zapošljava preko 750 radnika uz godišnji proizvodni kapacitet od 70.000 tona i s kontinuranim rastom prihoda.

 

U sjedištu jedne od najuspješnijih hercegovačkih poduzeća predsjedateljcu Vijeća ministara Bosne i Hercegovine dočekali su vlasnik tvrtke Feal d.o.o. Mario Čolak, generalni direktor Ante Musa i izvršni direktor za proizvodnju Miro Rezo.

 



Na samom početku domaćini su izrazili srdačnu dobrodošlicu predsjedateljici Krišto uz zahvalu za današnji posjet.

Vlasnik i ravnatelji su prezentirali situaciju u firmi i naglasili kako više od 80% svojih prozivoda izvoze na tržište Europske Unije, ali i drugih zemalja. Feal danas zapošljava preko 750 radnika uz godišnji proizvodni kapacitet od 70.000 tona i s kontinuranim rastom prihoda.

Predsjedateljica Krišto je izrazila čestitku na ostvarenim uspjesima i naglasila važnost konstantne podrške svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini za jačanje gospodarstva. Također, predsjedateljica je poželjela puno uspjeha u budućim projektima kao i onima koji su u realizaciji, te istaknula kako je ekonomski rast proizvodnje i razvoj ovakvih tvrtki jamac bolje budućnosti i europske Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?