Ministarstvo upozorilo na prijevaru na društvenim mrežama

30.07.2024.
u 17:55

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike informirano je o ozbiljnom slučaju neovlaštenog korištenja memoranduma Ministarstva na društvenim platformama Facebook i Instagram.

Kroz korisnički profil Acqgk-43, ID: 494468583202007, na ovim platformama objavljen je sponzorirani oglas u kojem se lažno tvrdi da su Ministarstvo rada i socijalne politike i platforma TikTok službeni partneri izvjesnog programa zapošljavanja za rad od kuće uz minimalnu dnevnicu od 150 KM do 300 KM.

Iz Ministarstva naglašavaju da nije potpisan nikakav sporazum o suradnji ni s platformom TikTok niti je na bilo koji način povezano s ovim oglasom.

- Očigledno je da se radi o prijevari čiji je cilj obmana i dovođenje u zabludu potencijalno zainteresiranih osoba za rad od kuće - navode iz Ministarstva te ističu da su zbog ozbiljnosti ovog incidenta odmah poduzeli sve potrebne korake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?