incident na cesti

MUP ŽS: Sarajlija preticao Nešićevo vozilo, nema elemenata kaznenog djela

Nenad Nešić
Fena
21.08.2024.
u 18:43

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo oglasilo se danas povodom incidenta u kojem je vozilo u kojem se nalazio ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić, kako su naveli iz Ministarstva sigurnosti BiH, bilo meta napada od drugog automobila.

Tužiteljstvo Županije Sarajevo je utvrdilo kako nema elemenata kaznenog djela u tom incidentu u kojem je Sarajlija preticao Nešićevo službeno vozilo.

Iz MUP-a ŽS priopćeno je da su u 11:45 sati policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH pozvali policijske službenike Policijske uprave Centar, nakon što su na raskrižju ulica Zagrebačka - Vrbanja, zadržali vozača i vozilo Range Rover kojim je upravljao. Vozača K. H. (47) iz Sarajeva su zadržali zbog ometanja pratnje štićene ličnosti.

- O ovom događaju je upoznata dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, koja se izjasnila kako nema elemenata kaznenog djela. 

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo će po kompletiranju materijala, poduzeti mjere i radnje u skladu sa zakonom - priopćeno je iz MUP-a ŽS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije