dragan čović

Narednog tjedna sastanak predstavnika koalicije na razini FBiH

Dragan Čović
Fena
25.08.2024.
u 14:37

U Bosni i Hercegovini - državna koalicija u zatišju, Europa na čekanju, nema ni reformskih zakona. Sezona godišnjih odmora je pri kraju te možemo očekivati burnu jesen, s obzirom na to da slijedi predizborno vrijeme.

Već narednog tjedna očekuje se sastanak predstavnika koalicije na razini Federacije BiH. Najavio je to Dragan Čović - lider HDZ-a BiH, a da bi - kaže, napravili plan budućih aktivnosti, javlja Dnevnik.ba. Među njima je i novi pokušaj usuglašavanja reformi iz Plana rasta, da bismo u konačnici dobili sredstva Europske unije.

- Vjerojatno ćemo se okupiti na način da budu svi nositelji izvršne i zakonodavne vlasti zajedno i da postavimo neki plan ispred sebe. Što raditi do kraja godine, odnosno u narednoj jer ima puno stvari koje još treba završiti. 

Nećemo stati, možda smo tražili vremena da pokrenemo neke procese, da ojača povjerenje između nas i danas svjedočimo tom povjerenju kada je u pitanju Vlada FBiH. Neke stvari zato idu sporije, ali se jača povjerenje. Drugi dio sastanka ćemo probati napraviti osnovu da probamo onaj Plan rasta u desetom mjesecu i završiti - rekao je Čović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije