SIP BiH

Novo brojanje glasova u 13 predmeta

storyeditor/2024-09-11/izbori__2_.jpg
Armin Durgut/PIXSELL
27.10.2024.
u 19:51

Brojanja po naredbama SIP-a BiH u Glavnom centru za brojanje počinju sutra, dinamikom koju utvrdi direktor Glavnog centra za brojanje

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je razmatralo novih 40 zahtjeva za ponovno brojanje glasova i u vezi s tim je odlučilo da će u 13 predmeta - i to sedam po zahtjevu a šest po službenoj dužnosti - narediti ponovno brojanje. U ostalim slučajevima zahtjevi su odbačeni kao podneseni od neovlaštene osobe ili preuranjeni ili su odbijeni kao neosnovani.

Danas usvojena Naredba o ponovnom brojanju glasačkih listića u Glavnom centru za brojanje obuhvata osam izbornih jedinica i 22 biračka mjesta. SIP BiH danas je usvojilo i ispravku jučer usvojene Naredbe.

Također, danas usvojena Naredba i ispravka jučerašnje Naredbe će biti objavljene na web stranici SIP-a BiH www.izbori.ba, i smatrat će se da su danom objave iste dostavljene svim sudionicima u izbornom procesu.

Brojanja po naredbama SIP-a BiH u Glavnom centru za brojanje počinju sutra, dinamikom koju utvrdi direktor Glavnog centra za brojanje. Rok za podnošenje zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića istekao je danas u 16.45 sati, priopćeno je iz SIP-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije