Guljenje tvrdo kuhanih jaja ponekad je naporan i dugotrajan posao, pogotovo kada kuhate za veliku količinu ljudi. Ljuska jaja nikad se ne skine lagano te uvijek ostanu mali komadići ili jednostavno ogulite i dio bjelanjaka pa jaja često izgledaju ružno. No, jedan muškarac podijelio je svoj trik kako jednostavno oguliti tvrdo kuhana jaja.
Za njegov trik potrebni su vam samo jaje, voda i čaša. Sve što trebate napraviti je u čašu natočiti jednu četvrtinu vode te u nju ubaciti jaje. Zatim čašu prekrijte svojom rukom i jako tresite. Vaše jaje će se samostalno oguliti i ljuska će otpasti bez problema.
Cijeli video pogledajte ovdje:
Vaša jaja bit će spremna za konzumaciju, a vi se nećete mučiti s vrućinom i guljenjem. S ovim trikom, veliku količinu jaja ogulit ćete u samo nekoliko trenutaka. Ljudi su bili oduševljeni njegovim trikom i odmah su ga nahvalili. "Kako sam do sad živjela bez ovog trika", upitala se jedna korisnica. "Vau, ovo stvarno radi. Hvala na odličnom triku", glasio je drugi komentar.