Bosanska Krupa

Policajac koji je teško ranjen u napadu je stabilno

25.10.2024.
u 14:48

Napadač je sinoć oko 20:40 ušao u Policijsku postaju Bosanska Krupa, a zatim u dežurnu sobu u kojoj su se u tom trenutku nalazila dva policijska službenika

Policajac koji je teško ranjen u napadu koji se desio na Policijsku stanicu Bosanska Krupa, u stabilnom je stanju, saznaje portal "Avaza". - U stabilnom je stanju. Nalazi se na odjelu kirurgije. Nije više na intenzivnoj njezi – kazao je za portal "Avaza" načelnik Kabineta direktora Almir Kovačević.

Nepoznata osoba koja je imala odjevni predmet preko pola lica sinoć je oko 20:40 ušla u Policijsku postaju Bosanska Krupa, a zatim u dežurnu sobu u kojoj su se u tom trenutku nalazila dva policijska službenika, te ih bez ikakvog povoda napala hladnim oružjem – nožem. Jednom policijskom službeniku zadala je ozljede grudnog koša od kojih je kasnije preminuo, a drugome ozljede trbuha i glave. Ovo je priopćilo Županijsko tužiteljstvo Unsko-sanske županije, odakle navode da su u tom trenutku u prostorije ušli drugi policajci koji su savladali napadača i uhitili ga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije