SIPBiH

Postanite voditelj ili operater za pilot projekte - Lokalni izbori 2024.

23.08.2024.
u 15:16

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine (SIPBiH) danas je objavilo Javni poziv za odabir 38 glavnih operatera i 443 operatera za provođenje pilot projekata na Lokalnim izborima 2024. godine u ukupno 23 grada/općine.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave javnog oglasa na društvenim mrežama i web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH www.izbori.ba, gdje se svi zainteresirani mogu detaljnije informirati o uvjetima natječaja. 

Javni oglas bit će dostupan i na web stranicama općinskih izbornih povjerenstava te na oglasnim pločama općina u kojima se biraju glavni operateri i operateri.

U cilju što šireg informiranja javnosti, natječaj je objavljen iu dnevnim novinama Dnevni avaz, Glas Srpske i Večernji list.

Prijave, uz potrebne dokaze o ispunjavanju uvjeta, kandidati mogu dostaviti Centralnom izbornom povjerenstvu Bosne i Hercegovine putem e-maila na adresu kontakt@izbori.ba, poštom na adresu: Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine. , Danijela Ozme br. 7, 71000 Sarajevo, ili osobno u sjedištu Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine na gore navedenoj adresi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije