LIVNO

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto na svečanosti Dana Grada Livna

28.09.2024.
u 14:43

U povodu obilježavanja Dana Grada Livna predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto nazočila je svečanosti obilježavanja. Kako je priopćeno iz ureda predsjedateljice, na današnoj svečanosti napravljen je osvrt svega što su gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom Čondrićem uradili u protekle četiri godine, kao i viziju novih infrastrukturnih i razvojnih projekata. U svome obraćanju predsjedateljica Krišto pozdravila je sve ključne razvojne aspekte koji su vidljivi na svakom koraku u Livnu, osobito one koji će doprinijeti razvoju s obzirom na prometnu važnost i smještenost Livna kojim će proširiti svoje poslovne i gospodarske kapacitete.

"Svi projekti iz oblasti gospodarske infrastrukture, ulaganja u obrazovanje, šport, kulturne vrijednosti, a posebno bih izdvojila novu izgradnju novog dječjeg vrtića. Kao ponosna Livanjka čestitam vam na svemu što ste uspjeli u proteklom razdoblju, uz sve izazove koje ste hrabro nosili. Želim da i dalje ustrajete i provodite viziju i strategiju razvoja našeg Livna. U tome ćete i dalje imati svu potporu viših razina vlasti kako bi nastavili vrijedno graditi mjesto za sve, napose mlade obitelji i nove generacije", istaknula je predsjedateljica Krišto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije