Novi tender

Predsjedništvo BiH kupuje nova vozila, moraju imati kamere i senzore, poznata cijena

15.10.2024.
u 14:16

Natječajem se traže dva nova vozila proizvedena ove godine, crne metalik boje, s turbo dizel motorom pogonske snage minimalno 140 KW

Predsjedništvo BiH kupuje dva nova automobila, a pritom su troškovi procijenjeni na oko 200 tisuća maraka s uračunatim PDV-om, dok bi, u pogledu tehničkih specifikacija, vozila trebala imati najmanje 140 KW snage, višebojni digitalnu instrument tablu, kao i senzor koji prepoznaje prometne znakove. Natječaj za realizaciju ovog posla vrijedan je 170.940 KM bez PDV-a ili približno 200.000 KM, što znači da će na kupovinu jednog vozila biti potrošeno u prosjeku po 100.000 KM, piše Capital. Natječajem se traže dva nova vozila proizvedena ove godine, crne metalik boje, s turbo dizel motorom pogonske snage minimalno 140 KW, automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače. 

Od opreme automobili, između ostalog, moraju imati kameru za parkiranje naprijed i nazad, senzor za prepoznavanje prometnih znakova, višebojnu digitalnu instrument tablu s podešavanjima različitih profila, bočne zračne jastuke te zračne jastuke za koljena vozača. Zainteresirani ponuđači trebaju osigurati i garantni rok od 48 mjeseci ili 120.000 pređenih kilometara ili onaj koji jamči proizvođač vozila. Također, moraju dokazati da im u zadnjih šest mjeseci nisu bili blokirani transakcijski račun, piše Capital.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije