pojednostavljeno dobivanje potvrde

RS omogućila podizanje potvrde o prebivalištu na svim mjestima gdje se izdaju osobni dokumenti

šalter
Ilustracija
01.09.2024.
u 19:33

U Republici Srpskoj je pojednostavljeno dobivanje potvrde o prebivalištu i boravištu na način da ovo uvjerenje možete preuzeti na bilo kojem mjestu gdje se izdaju osobni dokumenti u entitetu, bez obzira na to gdje se našli.

"Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske od 2. rujna uvodi novu olakšicu kojom se građanima omogućava da na bilo kojoj lokaciji za izdavanje osobnih dokumenata u Republici Srpskoj na osobni zahtjev dobiju uvjerenje o prebivalištu ili boravištu, bez obzira gdje imaju prijavljeno mjesto prebivališta u Republici Srpskoj", naveli su, prenosi Klix.ba.

Ova olakšica je još jedan korak u unaprjeđenju usluga koje ovo ministarstvo pruža, kako kažu, da bi olakšali svakodnevne potrebe građana, a posebno učenika i studenata u ostvarivanju njihovih prava na početku školske godine.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske kontinuirano unaprjeđuje i digitalizuje svoje usluge kako bi se uz uštedu vremena i troškova dodatno olakšao pristup potrebnim dokumentima i pojednostavila komunikacija između građana i javnih institucija, te unaprijedili ukupnu efikasnost u pružanju javnih usluga", navedeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije