DRUGA PERSPEKTIVA

Široki bokovi, pjegice, ožiljci… Muškarci otkrili koje ženske nesavršenosti obožavaju

pjegice
Thinkstock
08.06.2024.
u 19:13

Ako je vjerovati raspravama na društvenim mrežama, žene dramatiziraju posve nepotrebno, a većinu njihovih nedostataka muškarci smatraju poželjnima i seksi

Javna je tajna da su žene često previše kritične jedne prema drugima, a još češće same prema sebi. Prekratke ili predebele noge (ili još gore, i jedno i drugo!), prevelika stražnjica, premale grudi, ružan nos, dugačak vrat, samo su neki od detalja koje žene na sebi često vide kao nedostatke.

No, što o takvim zaključcima misle muškarci. Ako je vjerovati povremenim raspravama na Redditu, žene dramatiziraju posve nepotrebno, a većinu njihovih nedostataka muškarci smatraju poželjnima i seksi.

Tako su u jednoj raspravi na spomenutoj društvenoj mreži muškarci naveli čitav niz ženskih nesavršenosti koje obožavaju. Ili ih barem ne doživljavaju ni približno negativno kao pripadnice ljepšeg spola.

'Puno djevojaka koje poznajem ima loše mišljenje o sebi zbog veličine svoje stražnjice ili grudi. Nemojte se uspoređivati s drugima na društvenim mrežama, većina muškaraca voli i jedno i drugo, bez obzira na veličinu“, napisao je korisnik dataluss.

Slično razmišlja i drugi korisnik koji je istaknuo kako su mu draže punašnije žene jer je 'puno ugodnije maziti se s nekim punašnim'. No, nisu samo žene s pokojim kilogramom viška često nesretne zbog svog izgleda, već isto vrijedi i za mršavice. I to je nezadovoljstvo potpuno neopravdano jer upravo takav tip žene oduševljava mnoge muškarce.

Među ponuđenim odgovorima ima i onih koje većina žena ne bi nikad očekivala. Tako, primjerice, neki korisnici navode kako ih od svih ženskih 'nedostataka' posebno oduševljavaju pjegice na nosu, drugima su seksi bore, a ima i onih koji vole – ožiljke. Jedan od korisnika je pak napisao kako konačni dojam o navodnim ženskim nedostacima ipak ovisi o samoj ženi. Svijet bi bio dosadno mjesto da smo svi isti pa možemo zaključiti kako nas upravo tzv. sitne nesavršenosti čine – savršenima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije