SIP BIH POTVRDIO

Sutra konačna odluka oko izbora u općinama koje su pogodile poplave

opći izbori u bih 2022.
Armin Durgut/PIXSELL
04.10.2024.
u 21:24

U vezi s organizacijom izbora u ovim izbornim jedinicama ili pojedinim biračkim mjestima u ovim izbornim jedinicama, Središnje izborno povjerenstvo BiH će se odrediti na sjednici koja će biti nastavljena u subotu tijekom dana nakon pribavljanja dodatnih informacija s terena.

Središnje izborno povjerenstvo BiH je večeras nakon sastanaka s relevantnim institucijama i odgovora dostavljenih od nadležnih uprava civilnih zaštita donijela zaključak prema kojem: Sva izborna povjerenstva osnovnih izbornih jedinica nastavljaju s dostavom izbornog materijala biračkim odborima, tijekom sutrašnjeg dana, u skladu s unaprijed utvrđenim planovima, osim izbornih povjerenstava u Federaciji BiH, i to: Jablanica, Konjic, Fojnica, Kiseljak, Kreševo, Breza, Visoko, Prozor – Rama, Bihać i Grad Mostar.

U vezi s organizacijom izbora u ovim izbornim jedinicama ili pojedinim biračkim mjestima u ovim izbornim jedinicama, Središnje izborno povjerenstvo BiH će se odrediti na sjednici koja će biti nastavljena u subotu tijekom dana nakon pribavljanja dodatnih informacija s terena. Također, Središnje izborno povjerenstvo BiH nastavlja pratiti daljnji razvoj situacije te će u slučaju potrebe pravovremeno reagirati donošenjem odgovarajućih zaključaka u cilju organizacije izbora, priopćeno je iz Središnjeg izbornog povjerenstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije