'Svi' hoće ići na more, kolone od 6 do 9 kilometara...

27.07.2024.
u 08:29

Od jutarnjih je sati pojačan promet na više cesta, posebice u smjeru mora. Prema podacima Hrvatskog autokluba (HAK), na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići pojačan je promet između čvorova Lučko i Zadar istok u smjeru Dubrovnika, a zbog pojačanog prometa između čvorova Otočac i Perušić povremeno se zatvara tunel Brezik u smjeru mora. Uz to, između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru mora vozi se usporeno u kolonama u pokretu uz povremene zastoje.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, pred naplatom Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1,5 kilometara. Na A3 Bregana-Lipovac, uključujući zagrebačku obilaznicu, povećana je gustoća prometa između čvora Zagreb zapad i čvora Lučko u smjeru Lipovca. Kolona između čvora Buzin i naplatne postaje Lučko u smjeru mora duga je oko 6 kilometara. Kolona osobnih i teretnih vozila pred GP Bajakovo u smjeru Srbije je oko 9 kilometara.

Zbog prometne nesreće između čvora Slavonski Brod istok i čvora Sredanci (na 235+000 km) u smjeru Lipovca vozi se jednim prometnim trakom, a kolona je oko 2 kilometra. Na DC1, staroj karlovačkoj cesti, pojačan je promet od Zagreba prema Karlovcu. Zastoji su zabilježeni u mjestima Rakov Potok, Klinča Sela i Donji Desinec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije