vrijeme

U Bosni sutra pretežno oblačno, u Hercegovini sunčano

sunce
24.12.2019.
u 15:15

U Bosni se sutra očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini će biti pretežno sunčano. Do porasta naoblake doći će tijekom poslijepodneva i u večernjim satima.

U jutarnjim satima u nižim područjima centralne i istočne Bosne je moguća kiša, a u višim susnježica i snijeg. Tijekom dana povremene i slabe kiše može biti na sjeveroistoku BiH. U večernjim satima u većem dijelu Bosne bit će sa slabom kišom, a u višim područjima sa slabom susnježicom ili snijegom.

Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 3 do 7, a dnevna od 4 do 10, na jugu do 13 stupnjeva .

U Sarajevu će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim i večernjim satima u nižim dijelovima grada je moguća slaba kiša, a u višim susnježica ili snijeg. Jutarnja temperatura oko 0, a dnevna oko 5 stupnjeva.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -6 stupnjeva ; Ivan-sedlo, Sokolac 2; Sarajevo 5; Bihać 6; Livno, Srebrenica 7; Bugojno 8; Tuzla 9; Bijeljina, Gradačac, Prijedor, Zenica 10; Doboj, Drvar, Trebinje, Zvornik 11; Mostar, Sanski Most 12; Banja Luka, Grude 13; Stolac 14 i Neum 15, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije