Prva Memorijalna utrka za osmero stradalih u Tribistovu kod Posušja

U Rakitnu za pomoć Danijela Jakovljevića trčao i liječnik koji ga je operirao dr. Luka Vrdoljak

11.08.2024.
u 21:05

U Rakitnu kod Posušja održana je prva Memorijalna utrka posvećena osmero mladića i djevojaka stradalih u Tribistovu prije nekoliko godina. Prihod od ove utrke ide za pomoć rehabilitaciji Danijela Jakovljevića. U ovoj utrci sudjelovao je i dr. Luka Vrdoljak koji je operirao Jakovljevića koji se trenutačno nalati na oporavku u Varaždinskim toplicama. Dr. Vrdoljak nije skrivao zadovoljstvo zbog sudjelovanja na utrci.

“Zahvalio bih organizatorima u ime ove humanitarne utrke kao i obitelji Jakovljević. Iznimna mi je čast biti danas ovdje s ovim ljudima, te svjedočiti zajednistvu i integraciji ljecnickog poziva i društva. S ponosom mogu podijeliti vidljive rezultate timskog rada naše Klinike za neurokirurgiju i Odsjeka neurokirurske anestezije. Mi smo jedna mlada homogena skupina lijecnika, koja se obucila uz vodstvo
prof. Paladina i uz veliku potporu ravnatelja prof. Kvesica. Danas, nakon šest godina od formiranja naše suradnje, posjedujemo potrebno znanje i iskustvo za savladavanje najsuvremenijih medicinskih izazova. Naši bolesnici i njihove obitelji su nepobitni svjedoci naše predanosti bolesniku, a rezultati koje svaki dan ostvarujemo jasno govore o našoj izvrsnosti i konkurentnosti van granica naše države. Imajući jasnu viziju razvoja naše skrbi za bolesnika nastavljamo s konitinuiranom edukacijom u Europsikim centrima,
te planiranjem rehabilitacijske skrib po uzoru na potonje. Smatramo da je to dužnost prema našim bolesnicima i putokaz budućim liječnicima koji požele uraditi korisne i izuzetne stvari za nasu zajednicu i bolnicu”, rekao je dr. Vrdoljak.

Izrazio je očekivanje kako će Danijel Jakovljević što prije ‘istraćati svoju utrku i stati na svoje noge’.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije