Bratunac

Uhićen napadač na doktoricu, od udarca zadobila prijelom vilice

17.10.2024.
u 14:04

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac danas su lišili slobode osobu inicijala M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi

 Policijski službenici Policijske stanice Bratunac danas su lišili slobode osobu inicijala M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi da je ta osoba sinoć oko 00,55 sati, nakon verbalne rasprave, fizički napala medicinsko osoblje Doma zdravlja Bratunac. Riječ je o napadu na osobu inicijala S.S. iz Bratunca, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik. O svemu je, kako navode, obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina pod čijim nadzorom se poduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentiranju predmeta. Kako su ranije objavili mediji, doktorica Snežana Stojanović sinoć je pretučena u bratunačkom Domu zdravlja. Bila je na radnom mjestu kada je fizički napadnuta.

Zbog zadobivenih povreda je transportirana u bolnicu u Zvorniku. Od udaraca je zadobila prijelom vilice i povrede grudnog koša i nalazi se na intenzivnom odjeljenju. “Noćas oko 3.15 je dovezena doktorica koja radi u Službi hitne pomoći u Domu zdravlja Bratunac, a koliko imamo informacija, pretučena je na radnom mjestu, te je dovezena u bolnicu”, rekao je za “Nezavisne novine” Ivan Popović, direktor Bolnice u Zvorniku. Kako kaže, trenutno se rade skeneri i druga dijagnostika. “Što se tiče težine tjelesnih povreda, ne možemo ništa reći dok ne bude završena obrada. Trenutno je zadržana na liječenju kod nas u bolnici. Stabilna je i nije životno ugrožena”, rekao je Popović.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije