Veliko ljetno sniženje u FIS-u

16.07.2024.
u 13:36

S dolaskom ljetnih vrućina, FIS se još jednom odlučio svojim kupcima ponuditi tradicionalno veliko ljetno sniženje koje je započelo 15. srpnja/jula. Fantastična sniženja odnose se na kompletan asortiman sezonske robe, ali i na široki asortiman vansezonskih proizvoda.

FIS-ovo veliko ljetno sniženje fantastična je prilika za kupovinu po najpovoljnijim cijenama, s popustima i do 50%.

Za ljetni period i toplo vrijeme potrebni su i novi komadi ljetne odjeće i obuće, a dobra vijest je da u FIS-u, kao i uvijek, možete pronaći najveći izbor, za svačiji ukus i za sve generacije.

Sunčani dani i visoke temperature naprosto bude želju za kupanjem pa su bazeni i program za plažu ono o čemu razmišljamo i što nam je potrebno u slučaju da ostajemo kući ili da planiramo odlazak na more, rijeku ili jezero.

Klime i ventilatori su spas od vrućina u zatvorenom prostoru, a za ugodna ljetna druženja na otvorenom nudimo vrtne garniture i bogat program vrtnog namještaja.

Osim nabrojanih asortimana, na sezonskom popustu će biti i trampoline, bicikli za djecu i odrasle i još mnogo toga za savršeno ljeto.

Ali, ljeto je vrijeme i kada se mnogi od nas odlučuju za uređenje doma i vrta, i kako bi sve lakše i jeftinije prošlo, FIS je pripremio i veliko sniženje na te proizvode .

Stoga ne razmišljate previše, uz vaše ideje i želje s odličnim popustima u FIS-u, proces ljetnog uređenja doma i vrta bit će jednostavan, zabavan i svrsishodan.

Sniženjem će biti obuhvaćeni: namještaj, AV i bijela tehnika, tepisi i staze, kućni tekstil i dekorativa, rasvjeta, građevinski materijal, boje za krečenje, visokotlačni perači, kosilice, trimeri i drugo.

Veliko ljetno sniženje u FIS-u koje ste s nestrpljenjem čekali je stiglo, požurite do prvog prodajnog centra, a ponudu i popuste pogledajte na sljedećim linkovima:

https://cutt.ly/wehwmNor

https://cutt.ly/EehNXyps

Ključne riječi
FIS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije