Balenciaga Tjedan mode

VIDEO Pogledajte kako je Nicole Kidman grubo odgurnula Salmu Hayek na crvenom tepihu

14.10.2024.
u 11:17

Snimka na kojoj Nicole Kidman odguruje Salmu Hayek na Balenciaga Tjednu mode privukao je pozornost brojnih korisnika društvenih mreža i pokrenuo mnoge spekulacije

Nicole Kidman i Salma Hayek snimljene su u "škakljivoj" situaciji koja je više podsjećala na sukob na crvenom tepihu tijekom Balenciaga revije na Pariškom tjednu mode, pri čemu je australska glumica otišla, dok je njihova prijateljica Katy Perry sve promatrala šokirano. Dvije glumice stajale su ispred fotografa s Kate Perry kada je krenula žestoka prepirka, navodno zbog toga što je Salma Hayek dotaknula Nicole Kidman tijekom zajedničkog poziranja. Salma, čiji suprug, modni mogul François-Henri Pinault, posjeduje Balenciagu, pokušala je navesti Nicole, veleposlanicu brenda, da se okrene prema kamerama, pokušavajući je usmjeriti s rukom na njezinom struku, no Kidman to nije prihvatila i činilo se da je odgurnula njezinu ruku.

@gala.fr #salmahayek #nicolekidman #katyperry #balenciaga #tiktokfashion #pfw ♬ Way down We Go - KALEO

Jedan svjedok je tvrdio kako je Nicole odlučno rekla Salmi: 'Ne diraj me'. Promatrač je također tvrdio da je gospođica Perry djelovala 'posramljeno'. Nicole je nakon toga je poslala poljubac Katy i razmijenila nekoliko riječi sa Salmom. Na snimci, doduše nije moguće čuti o čemu su točno glumice razgovarale, ali je Salma je nakon toga pozirala s Kate. Snimka incidenta iz Pariza od prije dva tjedna pojavila se danas po prvi put na internetu, te je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama o tome tko je bio u krivu.

Novinari američkih medija pozvali su ih za komentar u povodu ove snimke, ali nijedna od njih se nije javila. Njihovi fanovi smatraju kako je ovo jasan znak da dvije glumice nisu u dobrim odnosima. "Nicole je definitivno bila previše gruba prema Salmi", "Zanima me oko čega su se posvađale", "Situacija je napeta", "Bez obzira na to što su bile u gužvi, Nicole se trebala bolje ponašati prema njoj", neki su od komentara na društvenoj mreži X.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije