Vrhunski masterclass

Vitez ucrtan na mapu vodećih mjesta uređenja interijera

08.10.2024.
u 13:10

U Vitezu je održan vrhunski događaj iz oblasti dizajna interijera, masterclass na visokoj razini gdje je predavanja vodila Klaudija Zubčić, jedna od vodećih europskih dizajnerica interijera

Razmjena iskustva, suradnja i učenje od najboljih putokaz su za jačanje područja uređenja interijera, što može biti jasan poticaj i razvoju gospodarstva, a upravo je u Vitezu je održan vrhunski i jedinstveni događaj iz oblasti dizajna interijera, masterclass na visokoj razini gdje je predavanja vodila Klaudija Zubčić, jedna od vodećih europskih dizajnerica interijera, koja iza sebe ima dvadesetogodišnje iskustvo u ovim poslovima ostvarujući suradnju s više od 80 stručnih partnera na 500 projekata

Uz sudjelovanje petnaest polaznika iz cijele BiH ovaj događaj dodatno je obogaćen pravim sajmom renomiranih tvrtki iz industrije uređenja interijera, te su tako svi nazočni mogli pregledati neke od najsuvremenijih proizvoda od stakla, raznih tkanina i drvenih dekora, keramike, stolarije, namještaja i kućnih dekoracija. Tijekom masterclassa, koji je poslovno mentorstvo i stručna edukacija o poslovanju, detaljnoj izradi projekta uređenja i dizajna interijera, poseban naglasak stavljen je na prikazivanje svih koraka koji su nužni da polaznici budu najbolji u onome što rade. Također, ovo je bila izvrsna prigoda za razmjenu iskustava i važnih kontakata, a s ciljem daljnjeg razvitka oblasti uređenja interijera i gospodarstva uopće.

„Posebna zahvalnost Klaudiji Zubčić na dolasku u Vitez jer je ovo prvi njen masterclass u BiH, koji je na koncu postao i više od toga, rekla bih, sajam interijera, stoga moramo posebno istaknuti ulogu svih tvrtki koje su imale svoje štandove i prezentacije u Vitezu, čime smo ovaj dio BiH ucrtali na kartu, kao jedno od vodećih mjesta uređenja interijera, gdje je moguće pronaći sve potrebno za taj posao. Vjerujem kako ćemo jačati ovu oblast gospodarstva te nastaviti sa ovim projektima u narednom vremenu“, istaknula je za Večernji list Nataša Križanović, direktorica ovoga događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije