svaka vrsta podrške i pomoći

Vučić: Srbija je spremna pomoći Bosni i Hercegovini oko ublažavanja posljedica poplava

04.10.2024.
u 13:31

Srbija je spremna iste sekunde pomoći Bosni i Hercegovini oko ublažavanja posljedica poplava koje su pogodile našu zemlju u noći s četvrtka na petak, kazao je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić koji je u petak podsjetio na pomoć koju je BiH pružila Srbiji u poplavama kod Obrenovca.

"Dovoljno je da nam to kažu i mi ćemo to učiniti. Oni su poslali spasioce i čamac u Obrenovac i zahvalan sam na tome", rekao je Vučić koji je uputio izraze sućuti obiteljima stradalih u poplavama. Vučić je ogovarajući na novinarski upit je li Srbija sprema poslati pomoć BiH oko poplava, rekao da je Srbija spremna pomoći u helikopterima, čamcima, svakoj vrsti podrške i pomoći, financijski.

Komentara 4

TI
Tinkerbell1
14:37 04.10.2024.

Srbija je uvek bila tu za svoje komsije a narocito za BiH gde je i Republika Srpska i sav nas narod. Pomocicemo svim gradjanima kojima je potrebna pomoc od ove prirodne katastrofe.

MI
Milenka
14:23 04.10.2024.

Podrška za BiH u ovim teškim trenucima.

ZV
Zlatarski_Vuk
14:22 04.10.2024.

Srbija je tu uvek za svoji braću iz BiH. Pogotovo u ovakvoj situaciji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije