Sve prijave uredne, slijedi razgovor

Za mjesto direktora SIPA-e prijavilo se sedam kandidata

SIPA
15.07.2024.
u 21:26

na Javni natječaj za provođenje procedure odabira kandidata na poziciju direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) prijavilo ukupno sedam kandidata

Neovisni odbor Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine danas je na sjednici utvrdio da se na Javni natječaj za provođenje procedure odabira kandidata na poziciju direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) prijavilo ukupno sedam kandidata.

Odbor je razmotrio pristigle prijave, te zaključio da su sve prijave blagovremene, potpune i uredne. Odlučeno je da se, nakon što se obave potrebne provjere, sa svih sedam kandidata obavi razgovor u skladu s daljnjom natječajnom procedurom.

U vezi s točkom dnevnog reda koja se odnosila na aktualno stanje u SIPA-i, odnosno na zamjenika direktora SIPA-e Zorana Galića, Neovisni odbor je zaključio da će se od Tužiteljstva BiH zatražiti određene informacije, te će, po dobivanju tih informacija, Neovisni odbor donijeti odgovarajuće zaključke i odluke.

Članovi Neovisnog odbora izrazili su žaljenje zbog smrti zamjenika predsjednika Neovisnog odbora Uroša Pene, te uputili najdublju sućut obitelji.

Neovisni odbor primio je k znanju informaciju da je Sektor za druga parlamentarna tijela PSBiH uputio obavještenje PSBiH radi pokretanja procedure za izbor i imenovanje člana Neovisnog odbora, priopćeno je iz PSBiH.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?