Za ovu pizzu po receptu Antonije Blaće treba vam nekoliko minuta pripreme i jedan ključni sastojak

Antonija Blaće
Marko Juric/PIXSELL
15.09.2024.
u 11:56

Pizza može biti zdrav obrok za koji vam ne treba puno vremena za pripremu ako se držite recepta voditeljice Antonije Blaće. Kako pripremiti pizza tortilju popularna voditeljica je pokazala u videu koji je objavila na Instagramu. Recept je jednostavan, a ključno je imati dobre i kvalitetne namirnice.

"Dakle. My fav tortilla. Toliko se brzo priprema da dok sam ovo snimila ispekla sam i treću - peperoni. Mislim sve vam je isto. Samo ću opet napomenuti- ključ je u pasiranoj rajčici s origanom. To je baza, a gore možete dodati što god želite. Od tune, šunke, preko šampinjona do kulena, nekad čak stavim mortadelu i pesto. Jednostavno - sve paše! Probajte pa se vratite tu i recite mi jel’ ovo najcool, najbrža i najbolja kućna pizza ikad? Da ne spominjem - malo kalorija i jedna minuta pripreme. Samo morate kupiti dobre i kvalitetne namirnice.", poručila je Antonija u videu.

Antonija je prije tri godine podijelila i svoje iskustvo gubitka kilograma kada je izdala priručnik #LjetoBezParea. Antonija je  tada uspjela skinuti 12 kilograma, a svoje savjete je odlučila podijeliti s ljudima koji se bore s prekomjernom težinom kako bi im pomogla.  -Ta se ideja dugo vrtjela po mojoj glavi. Valjda je sada sazrelo. Fokusirala sam se na to kako prehranu prilagoditi sebi, a ne obratno i kako proces mršavljenja učiniti nekako podnošljivim – objasnila nam je tada Blaće. Sa svojim čitateljima podijelila je i neke joj omiljene i brze zdrave recepte i jedan takav podijelila je s nama u jednom intervju.

– Moj signature dish su tikvice pečene bez ulja s feta sirom i nekoliko oraha! Tikvice se prepeku na tavi, pospu s malo feta sira, oraha, krupnom soli i pokapaju žličicom maslinova ulja. Za prste polizati. Jednom prilikom otkrila je i što misli da je najvažnije kod borbe s kilogramima. - Kontinuitet. Važnije vam je držati se programa duže neprecizno, nego kratko, a precizno. Prihvatiti da smo ljudi da ćemo ici u izlaske rođendane, da ćemo posustati, ali već prvi sljedeći odabir da nam bude bolji - puno smo napravili - rekla je Antonija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije