eksplozija

Srbija: Radnik tvornice boja i lakova poginuo u požaru

hitna pomoć
20.06.2024.
u 18:46

Jedan radnik tvornice boja i lakova "Evrojug" u Šidu smrtno je stradao u požaru koji je izbio u četvrtak prije podne nakon eksplozije u tvorničkom skladištu, priopćila je općinska uprava tog srijemskog grada.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je ranije danas da su, nakon velikog požara u tvornici "Evrojug" radnici evakuirani, ali se za jednim još tragalo.

Prema navodima šidskih vlasti, do požara je došlo nakon eksplozije u skladištu tvornice, ali više detalja o uzrocima nesreće za sada nije dostupno.

Gust dim nadvio se nad gradom, policija je blokirala prilaze pogonima "Evrojuga" i lokalnu cestu, a općinske vlasti zamolile su građane da ne izlaze iz svojih domova dok požar ne bude ugašen i da se adekvatno zaštitite.

U gašenju angažirano je sedam vatrogasnih ekipe iz Šida, Sremske Mitrovice i Rume, uz pomoć pripadnika Sektora za izvanredne situacije Ministarstva unutarnjih poslova, prenosi Hina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?