u organizaciji HKD Napredak Bugojno

Lidija Bradara svečano zatvorila 'Napretkove lipanjske dane kulture 2024.'

Napretkovi lipanjski dani kulture 2024
19.06.2024.
u 08:02

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara svečano je zatvorila 'Napretkove lipanjske dane kulture 2024.' koje tradicionalno organizira HKD Napredak podružnica Bugojno.

Na završnoj svečanosti, održanoj u okviru književno-poetske večeri i likovne izložbe 'Bugojno - zauvijek u mom srcu', predsjednica Bradara se obratila prisutnima prigodnim govorom, zatvarajući ovogodišnje dane kulture.

Prije početka programa, Bradara je u pratnji predsjednice HKD Napredak Bugojno Dubravke Vukadin i njenih suradnika obišla prostorije Hrvatskog doma u Bugojnu. Tijekom obilaska, upoznala se s opsežnim radovima i investicijama koje su provedene u proteklom razdoblju, kao i onima koje su trenutno u tijeku.

Tijekom 'Napretkovih lipanjskih dana kulture' 2024. godine održano je nekoliko izložbi, uključujući retrospektivne izložbe Ivice Strujića-Struje i akademskog kipara Stipe Ledića, te izložbu i književnu večer 'Bugojno - zauvijek u mom srcu'. Između ostalog, održana je i
zdravstveno-edukativna tribina u suradnji s udruženjem DONNA Bugojno, gala koncert Zorice Kondža te promocija romana Božane Volić 'Kraljičin izbor' i 'Bosanski kod' u povodu 600 godina od rođenja kraljice Katarine Kosača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije