LOS ANGELES,

Eddie Murphy vraća 80-e novim filmom 'Policajac s Beverly Hillsa'

21.06.2024.
u 11:06

Trideset godina nakon trećeg i posljednjeg nastavka filma "Policajac s Beverly Hillsa", američki glumac Eddie Murphy se ponovo vraća ulozi Axela Foleya.

Junak novog Netflixovog filma "Policajac s Beverly Hillsa: Axel F" vraća se u Beverly Hills, gdje saznaje da mu je kći i odvjetnica po službenoj dužnosti Jane (Taylour Paige) u opasnosti nakon što je prilikom istrage ubojstva razotkrila korupciju u policijskoj postaji.

Murphy, kojem su se pridružili članovi izvorne glumačke postave Judge Reinhold i John Ashton, premijerno je prikazao film u četvrtak nasuprot stvarne policijske postaje u Beverly Hillsu, gdje se odvija velik dio radnje.

Međutim, premijera na koju su došli glumac Martin Lawrence, glazbenik Lil Nas X i drugi, veoma se razlikovala od prvog prikazivanja izvornog filma iz 1984.

"Prva premijera je bila prikazivanje (za ljude iz) industrije na koju sam otišao i publici nije dobro sjela. Zatim sam otišao gledati (film) s pravom publikom i tada sam vidio stvarnu reakciju na njega", kazao je Murphy.

"Policajac s Beverly Hillsa" je zaradio preko 300 milijuna dolara diljem svijeta i postao je kultni film 1980-ih. Druga dva filma su snimljena 1987. i 1994.

"Ovo je velik dio ljudskih života, bio je hit i svima se svidio, no bio je više od toga. Nekako im je prirastao srcu", rekao je glumac Paul Reiser, koji je ponovo utjelovio lik Jeffreyja Friedmana.

Novi se film također referira na 1980-ih, kazao je redatelj Mark Molloy.

"Pogledao sam ona prva dva filma i shvatio da želim napraviti film poput toga", kazao je, dodavši da ga je želio učiniti skromnim, odnosno bez previše postprodukcije.

U filmu, koji će na internetu biti dostupan od 3. srpnja, također glume Kevin Bacon i Joseph Gordon-Levitt, koji igra Foleyjevog novog pomoćnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije