otkrila neke detalje

Neda Ukraden o ponovnoj udaji i ljubavi: 'Ako čujete da sam se udala to znači da sam skrenula s uma!'

Neda Ukraden
Instagram
22.06.2024.
u 13:43

Poznato je da Neda Ukraden (73) slovi za najseksi baku na Balkanu, a ona ističe kako snagu crpi iz obitelji te da je na njih najviše ponosna.

'Imam prekrasnu kćer. Bog mi je dao zaista samo jedno dijete, jedno, ali vrijedno. I ona mi je podarila tri krasna unuka; dvije unučice i jednog unuka. Ako vam kažem da su najbolji đaci u razredu onda me razumijete jer sam ponosna na to prije svega. Ali prvenstveno mi je drago da su vrlo odgojena djeca, da smo svi zajedno jedna krasna obitelj koja živi zajedno. Ja mislim da smo mi jedini koji ovako tri generacije skupa i vrlo se lijepo slažemo i nadopunjujemo, imam i krasnog zeta. Dječica su već dovoljno velika da znaju da cijene i da poštuju. Jako sam sretna zbog njih i oni su mi posebna dimenzija moga života', ispričala je za In Magazin

Neda blista, a mnogi to povezuju sa zaljubljenošću. Pjevačica kaže kako joj je lijepo u životu i da se ne žali. 

'O, da! To je uvijek u čovjeku, znate ono, leptirići. Ne odustaje se nikako, dok si živ, živi se i umire za ljubav', kaže Neda. Što se tiče udaje, tu ipak pritišće kočnicu. 

''E slušajte, ako čujete da sam se udala to znači da sam skrenula s uma! Šalim se, nema potrebe, ja imam tu dimenziju moga karaktera i moje osobnosti da volim jako slobodu. Žena poput mene koja djeluje na nekoliko nivoa od obiteljskog preko profesionalnog, ona koja stalno gradi, stalno je s majstorima. To je jako teško razumjeti nekome tko nije u toj priči', pojašnjava Ukraden. Često dobiva komplimente na račun svog izgleda, a ona kaže kako je većinom za vitku liniju zaslužna genetika. 

'Nema tu opuštanja, nema prejedanja i napijanja. Meni je zaista bitno prije svega zdravlje održavanje nekog fizičkog i mentalnog i tonusa i aktivnosti i sve skupa. Onda idemo na to kakva će biti frizurica, kakva će biti garderobica i tako', zaključuje. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije