NOVA PORUKA

Pjevačica Antonija Čerkez koju su prozvali jer nosi hrvatski dres poručuje: Prestanimo biti bezobrazni, budimo ljudi

20.06.2024.
u 13:51

Antoniju Čerkez, koja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi dres hrvatske nogometne reprezentacije neki korisnici ove društvene mreže su prozvali i pitali je: "Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu?

Pjevačicu Antoniju Čerkez iz Širokog Brijega neki korisnici na Instagramu su napali nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj nosi dres hrvatske nogometne reprezentacije. "Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna, a ne Hrvatska", napisali su joj neki korisnici Instagrama ispod ove objave. Antonija im je odgovorila u komentarima, a nakon toga je i na Instagram storyju napisala:

- Daj da prestanemo biti bezobrazni jedni prema drugima, daj da opet budemo ljudi, ne trebaju nam granice za to. Ne vrijeđam nikoga, volim sve, pjevam sve, poštujem sve...Za ovu i mnoge ovakve poruke koje sam dobila od naših Bosanaca i susjeda izvan granica – da svakako navijaju za Hrvatsku i ne vide problem u ovom dresu niti vide ikakve provokacije u ovome, skidam kapu! Uvijek je bilo dobrih ljudi, kao i onih koji to nisu. 

Jučer je ova pjevačica, koja je nedavno bila u finalu regionalnog showa "Zvezde Granda", odgovorila ispod jednog komentara u kojem su je prozvali zbog toga što nosi dres naše reprezentacije.  "Kako nikada ne komentirate kada pjevam 'Bosnom Behar', 'Je l Sarajevo gdje je nekada bilo' i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba, čim objavim nešto vezano za moju pripadnost jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi", napisala je na početku objave i nastavila:

"Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, al sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bi.
Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke random države koja nije uopće evo, s Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara "ti živiš u BiH što nosiš to". Samo ljubav".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije