SREĆOM, SVI SU DOBRO

Požar zahvatio kuću poznate pjevačice dok je s djecom i suprugom bila unutra

Carrie Underwood
Profimedia
20.06.2024.
u 09:18

- U nedjelju navečer na imanju je izbio požar koji je ubrzo obuzdan. Nije bilo štete od požara u glavnoj kući, a obitelj i njihovi kućni ljubimci su neozlijeđeni, napisali su glasnogovornici Carrie Underwood.

Američka country glazbenica Carrie Underwood (41) ove nedjelje prolazila je kroz pravu dramu. Naime, u njezinom raskošnom domu u Tennesseeju planuo je požar, prenosi New York Post. Nesreća se dogodila u večernjim satima, a pjevačica i njezina obitelj u tim trenucima bili su u kući, no srećom nitko nije ozlijeđen.

Povodom ovog nemilog događaja oglasili su se predstavnici pjevačice: - U nedjelju navečer na imanju je izbio požar koji je ubrzo obuzdan. Nije bilo štete od požara u glavnoj kući, a obitelj i njihovi kućni ljubimci su neozlijeđeni - otkrili su za javnost. Plamena buktinja krenula je u garaži kuće te se ubrzo nastavila širiti kroz njene zidove. Da se situacija dodatno ne zakomplicira pobrinuli su se vatrogasci pravovremeno intervencijom.

Kako izvještavaju lokalni mediji, vatrogasna ekipa ugasila je plamen koristeći spremnik od gotovo 40 tisuća litara vode. Nakon što su požar stavili pod kontrolu, vatrogasci su se još nekoliko sati zadržali na licu mjesta kako bi bili sigurni da vatra neće ponovno krenuti sa širenjem. Razlog požara još uvijek nije poznat.

Drama u obiteljskom domu pjevačice odvijala se na Dan očeva, a pretpostavlja se da su Carrie, njezin suprug Mike Fisher te sinovi Isaiah i Jacob vrijeme prije nesreće provodili slaveći taj poseban dan. Autorica hita 'Before He Cheats' i bivši hokejaš u braku su od 2010. godine. Iako je fokusirana na karijeru, Underwood uvijek ističe Fishera i sinove kao najvažnije osobe u svom životu.

-  Naši su životi ludi koliko mogu biti. Međutim, pronađeš vremena i shvatiš koliko je važno provesti ga u okruženju obitelji. Zajedničko vrijeme s obitelji, odlasci na odmor ili krstarenje - te stvari su izuzetno važne i za njih bi uvijek trebali imati vremena - izjavila je jednom prilikom 41-godišnja Amerikanka.

Podsjetimo, pjevačica je 2017. godine doživjela još jednu nesreću. Naime, Underwood je pala je niz stepenice na lice i završila s 40 do 50 šavova, zbog čega je prolazila kroz teško razdoblje. 

- Želim da svi znate da ću možda izgledati malo drugačije. Nadam se da će razlike biti minimalne, no ne znam kako će to sve završiti - rekla je tada Carrie koja još nije bila spremna stati pred kamere, ali se planirala ubrzo vratiti u studio.

- Ludo je kako ti jedna bizarna nesreća može promijeniti život. Zahvalna sam što posljedice nisu puno, puno gore. Zahvalna sam na ljudima u svom životu koji su bili uz mene – otkrila je pjevačica koja je osvojila četiri nagrade Grammy. Razumljivo je zašto je Carrie mjesecima skrivala ozljede, pogotovo s obzirom na to da je fizički izgled važan dio njezina brenda.

Mđutim, ožiljci je nisu obeshrabrili u karijeri. Brojne zvijezde svoje ožiljke ne skrivaju te ponosno o njima progovaraju. Među njima su Kylie Jenner, Ariel Winter, Harrison Ford, Tina Fey, Seal, Joaquin Phoenix i Mary J. Blige. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije