povratnici u činjenju prekršaja

Oduzeta četiri vozila: Vozači za kazne duguju više od 54.000 KM

Oduzeta četiri vozila: Vozači za kazne duguju više od 54.000 KM
30.09.2024.
u 20:23
Policija je kontrolirajući promet otkrila i višestruke povratnike u činjenju prekršaja te je oduzela četiri vozila
Pogledaj originalni članak

Pripadnici MUP-a Sarajevske županije (SŽ) privremeno su oduzeli četiri vozila od četiri vozača, višestrukih povratnika u činjenju prekršaja iz oblasti prometa koji zajedno imaju 54.165 KM neplaćenih kazni. Policija je u općini Ilidža kontrolirala vozilo Seat kojim je upravljao muškarac inicijala A. L. Ustanovljeno je da je na ovom vozilu istekla registracija te da A. L. u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovi neplaćenih kazni od 6646 KM.

Policija je od muškarca čiji su inicijali E. H. oduzela automobil Seat u sarajevskoj općini Novi Grad. Utvrđeno je i da vozilo nije registrirano i da su na njemu postavljene nepripadajuće registracijske pločice, a da u registru kazni E. H. ima dug od 5840 KM. U sarajevskoj općini Centar prilikom kontrole vozila Golf kojim je upravljao M. S., policija je utvrdila da je ovaj vozač vozio u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane, a da u registru novčanih kazni ima dug od 23.545 KM.

Policija je u Vogošći kontrolirala vozilo Renault s nepripadajućim registracijskim oznakama, kojim je upravljao K. O. Utvrđeno je da vozilo nije registrirano te da K. O. upravlja bez važeće vozačke dozvole i ima dug po osnovi kazni od 18.133 KM.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.