"Bravo za velike obitelji"

Musk potvrdio da je dobio blizance s kolegicom iz Tesle

Musk potvrdio da je dobio blizance s kolegicom iz Tesle
08.07.2022.
u 10:44
Pogledaj originalni članak

Elon Musk je za Page Six potvrdio da je dobio blizance sa Shivon Zilis, izvršnom direktoricom njegova startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink.

Zahvalio se novinarima spomenutog portala koji su ga nazvali kako bi provjerili informaciju i pritom mu čestitali. Elon je potom dodao: "Bravo za velike obitelji".

Pitali su ga i koliko bi još djece volio imati.

"Što više. Želim provoditi slobodno vrijeme s njima i biti dobar otac. Moja najstarija djeca su krenula na fakultet, a tinejdžeri ne žele provoditi puno vremena s roditeljima. Volio bih da je drugačije", rekao je Musk.

Blizanci su rođeni u studenom 2021.

Podsjećamo, Elon i Shivon dobili su blizance u studenome 2021. godine, no ta je informacija tek sada izašla u javnost. Business Insider, koji je dobio uvid u sudske dokumente, piše kako su Musk i majka blizanaca podnijeli zahtjev sudu da djeca imaju očevo prezime te majčino prezime kao dio srednjeg imena. Teksaški sudac odobrio je zahtjev mjesec dana kasnije.

Shivon Zilis navodno je rodila blizance nekoliko tjedana prije nego što su Musk i Grimes dobili svoje drugo dijete. 

Inače, Shivon je počela raditi za Neuralink u svibnju 2017. godine, a u isto vrijeme je imenovana direktoricom projekta umjetne inteligencije u Tesli, gdje je radila do 2019. godine.

Elon Musk otprije ima sedmero djece. Dvoje djece je dobio u vezi s kanadskom pjevačicom Grimes, a petero s bivšom partnericom Justine Wilson.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.