SLAVNI GLUMAC

Na vrhuncu slave izgorio je u automobilu, a prije toga dobio je poruku zbog koje je izjurio iz kuće

19.09.2024.
u 11:33

Paul Walker poginuo je u prometnoj nesreći u 40. godini kada je bio na vrhuncu slave

Glumac Paul Walker preminuo je prije 11 godina u teškoj prometnoj nesreći. Na vrhuncu slave u 40. godini izgubio je život nakon što je njegov prijatelj Roger Rodas koji je upravljao vozilom, izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stup. Paul je izgorio na mjestu suvozača jer mu je, navodno zapeo pojas za vezanje i nije mogao izaći iz vozila. Walker je odrastao u Kaliforniji uz četvero mlađe braće i sestara i odgajani su kao pripadnici mormonske Crkve. Svoj prvi angažman pred tv kamerama imao je kao dvogodišnjak kada se pojavio u reklami za Pampers.

Deset godina kasnije pojavljuje se u manjim ulogama u televizijskim serijama, a filmski debi je ostvario 1987. godine u horor komediji "Monster in the Closet". Pravu popularnost je stekao zahvaljujući filmu "Brzi i žestoki" u kojem je glumio s Vinom Dieselom. Obožavao je brzinu i automobile i uloga u ovom filmu je bila kao stvorena za njega. Tijekom snimanja jako se zbližio s Dieselom i postali su najbolji prijatelji. Zbog toga je Diesel svoju kćer nazvao Pauline po najboljem prijatelju. U kratkoj vezi s Rebeccom McBrain glumac je dobio kćer Meadow. Nakon što je veza pukla Rebecca se s kćeri iz Kalifornije odselila na rodne Havaje Ipak, veza je bila kratkog vijeka pa su se nakon godinu dana razišli, a Rebecca je s malenom preselila na Havaje.

Kada je imala 13 godina Meadow se preselila ocu jer joj je, kako se tada pisalo, bilo teško živjeti s mamom koja je imala problema s alkoholom. Život Paulove obitelji stao je 30. studenog kada se dogodila kobna nesreća. Njegova majka u jednom je intervju ispričala što je prethodilo nesreći. Ispričala je kako je Paul zaboravio da ide na humanitarni događaj na kojem su se prikupljala sredstva za žrtve tajfuna Haiyan na Filipinima. Bio je to događaj koji je organizirala njegova humanitarna organizacija 'Reach Out Worldwide'.

Taj dan je Pauk s kćeri planirao urediti kuću za Božić i htio je kupiti božićno drvce, a onda mu je stigla poruka u kojoj ga je netko podsjetio kako se mora pojaviti na humanitarnom događaju. Nakon te poruke izletio je iz kuće i s prijateljem sjeo u auto... "Razgovarali smo kad je dobio poruku. Samo je odjednom skočio i rekao: 'Bože, zaboravio sam da moram biti tamo', ispričala je majka Cheryl, a nedugo nakon toga primila je vijest da joj je sin poginuo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije