Puding kolači s keksom kao podlogom odličan su izbor za one koji nemaju puno vremena za pripremu deserta. Za ovaj kolač potrebno vam je malo sastojaka i ne peče se pa je idealna slastica za lijeno poslijepodne.
Sastojci:
100 g instant pudinga od vanilije
230 g vrhnja za šlag
380 ml mlijeka
500 g petit beurre keksa
450 g čokoladne glazure
Priprema:
Pomiješajte puding, mlijeko i šlag. Na dno posude za pečenje posložite sloj keksa. Na kekse rasporedite polovinu smjese za puding. Na to stavite drugi sloj keksa. Rasporedite drugu polovicu smjese za puding, piše Skuhaj.hr.
Stavite plastičnu foliju preko zdjele i ostavite u hladnjaku oko 30 minuta do sat vremena da se puding stegne. Čokoladu otopite na pari, pa glazurom ravnomjerno premazati gornji sloj torte. Vratite plastičnu foliju preko zdjele i stavite u hladnjak preko noći.