Poseban režim prometa

Kolektivni pokop žrtava: Prometnica Mostar - Jablanica sutra će biti otvorena od 13 do 17 sati

Foto: Fena
Kolektivni pokop žrtava: Prometnica Mostar - Jablanica sutra će biti otvorena od 13 do 17 sati
14.10.2024.
u 14:26
Iz Općine Jablanica mole sve građane da dolaze organizirano te da svoje vozila ostavljaju na području grada na mjestima označenim za parkiranje kako ne bi dolazilo do prometnog kolapsa
Pogledaj originalni članak

Na području općine Jablanica 15. listopada (utorak) bit će na snazi poseban režim prometa. Za potrebe dolaska na kolektivni pokop stradalih u poplavama i klizištima dionica magistralne ceste M-17 Mostar – Jablanica bit će otvorena u vremenu od 13 do 17 sati, a propuštat će se isključivo vozila za potrebe dolaska na pokop, priopćili su iz Operativnog centra civilne zaštite HNŽ-a.

Također, Željeznice Federacije BiH organiziraju poseban besplatan prijevoz vlakom. Polazak iz Sarajeva je u 11 sati sa zaustavljanjem (Alipašin most 11:06, Ilidža 11:12, Blažuj 11:21, Binježevo 11:26, Hadžići 11:31, Pazarić 11:38, Konjic 12:33). Dolazak u Jablanicu planiran je u 12:56, a povratak iz Jablanice planiran je u 17 sati.

Iz Općine Jablanica mole sve građane da dolaze organizirano te da svoje vozila ostavljaju na području grada na mjestima označenim za parkiranje kako ne bi dolazilo do prometnog kolapsa.

Vozači se također mole da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju te da postupaju u skladu s uputstvima policijskih službenika i redara.

Kolektivni pokop planiran je u 14 sati na gradskom groblju Jasen, a pokop žrtava na mjesnim grobljima u Donjoj Jablanici i naseljima Djevor i Zlate.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.