BOSANSKA DUBICA

Rotvajler napao i izgrizao dvoje djece: Inspekcija naredila eutanaziju psa, vlasniku kaznena prijava

Rotvajler napao i izgrizao dvoje djece: Inspekcija naredila eutanaziju psa, vlasniku kaznena prijava
27.12.2022.
u 09:59
Pogledaj originalni članak

Rotvajler, koji je na igralištu u naselju Puhalo u Bsanskoj Dubici napao i ozlijedio dvoje djece, pod nadzorom je, a izdano je i rješenje o eutanaziji, jer zakonska procedura predviđa ovakav postupak kada se utvrdi da je pas ranije činio ista djela, potvrđeno je u Veterinarskoj inspekciji Bosanska Dubica.

Protiv vlasnika psa M.V. podnesen je izvještaj zbog kaznenog djela izazivanje opće opasnosti, prenosi RTV Bosanska Dubica. 

– Nakon što je Policijska stanica Bosanska Dubica postupila po prijavi zaprimljenoj 23. prosinca da je na dječijem igralištu u ulici Miroslava Antića u Bosanskoj Dubici, pas napao i ugrizao dvoje djece koja su zadobila tjelesne ozljede, o svemu je obavješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, koji se izjasnio da se u konkretnom slučaju radi o kaznenom djelu izazivanje opće opasnosti, za koje će nadležnom tužiteljstvu protiv M. V. iz Bosanske Dubice biti dostavljen izvještaj za počinjeno kazneno djelo – priopćeno je iz PU Prijedor.

Podsjetimo, dvoje djece zadobilo je ozljede kada ih je na igralištu u Bosanskoj Dubici napao pas i jedno od njih je zadobilo teške ozljede u predjelu lijeve noge.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.