MOSTAR

Turistička zajednica donira teqball stol za građane i turiste grada Mostara

Turistička zajednica donira teqball stol za građane i turiste grada Mostara
23.09.2024.
u 11:12
Pogledaj originalni članak

U povodu Svjetskog dana Turizma, Turistička zajednica Grada Mostara sa zadovoljstvom objavljuje donaciju teqball stola za građane i turiste grada Mostara. Teqball, inovativni sport koji kombinuje elemente nogometa i stolnog tenisa, sve više privlači kako natjecatelje, tako i rekreativce zbog svoje atraktivnosti i dinamične prirode.

Teqball predstavlja sjajan način za promociju sporta, rekreacije i turizma među našim građanima i posjetiocima. Ovim poklonom želimo dodatno obogatiti sportske mogućnosti u našem gradu i pružiti prostor za druženje i aktivno provedeno vrijeme.

Osim trenutne donacije teqball stola, Turistička zajednica Grada Mostara planira donirati još dva stola jednom kada sportsko-rekreativni centar Bunica bude završen. Ova inicijativa ima za cilj promoviranje zdravog načina života, sportskog duha i jačanje zajednice kroz sportske aktivnosti.

Teqball stol će biti postavljen na terenu iza gimanzije kako bi bili lako dostupni svim zainteresiranim građanima i turistima. Uz rastuću popularnost ovog sporta, očekuje se da će Mostar postati još privlačnije odredište za sportske entuzijaste iz cijelog svijeta.

"Ovom prilikom pozivamo Vas da sa nama proslavite svjetski dan Turizma 27.09.2024 u 11h na terenu iza gimnazije prezentacijom teqball igre", poručili su iz Turističke zajednice Grada Mostara. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.