u BiH i pet europskih zemalja

UniCredit Bank ponovo prepoznat kao najbolja banka u transakcijskom poslovanju i plaćanjima prema Euromoney Cash Management istraživanju

UniCredit Bank ponovo prepoznat kao najbolja banka u transakcijskom poslovanju i plaćanjima prema Euromoney Cash Management istraživanju
21.10.2024.
u 13:54
Pogledaj originalni članak

U najnovijem Euromoney Cash Management istraživanju, koje je ove godine prikupilo nevjerovatnih 31.000 odgovora, UniCredit je prepoznat kao najbolja banka u transakcijskom poslovanju i plaćanjima u Bosni i Hercegovini i pet europskih zemalja.

Već trideset godina, anketa časopisa Euromoney najopsežnija je usporedna analiza globalnih banaka za cash management, koja nudi mjerodavan i jasan uvid u potrebe korporativnih klijenata i njihove percepcije pružatelja usluga s kojima rade.

Ove godine, UniCredit je, uz brojne podkategorije, osvojio titulu najbolje banke u transakcijskom poslovanju i plaćanjima u Bosni i Hercegovini, kao i u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Ovo priznanje naglašava napredak koji UniCredit ostvaruje s ciljem da postane prvi izbor svakog europskog klijenta i učvrsti vodeće pozicije na tržištu. To čini držeći svoje klijente u središtu poslovanja te ulaganjem u digitalne kanale.

Komentirajući ova postignuća, Almir Gredić, član Uprave za Korporativno bankarstvo UniCredit Bank d.d., rekao je:

“Potvrda titule najbolje banke za transakcijsko poslovanje i plaćanja, svjedoči o našoj posvećenosti klijentima i visokoj kvaliteti usluga koje pružamo. Ovi rezultati odražavaju naporan rad naših timova, bliskost s klijentima i predanost pružanju vrhunskih alata i usluga za transakcijsko poslovanje. Nastavljamo snažno ulagati u razvoj i unaprjeđenje, donoseći inovacije i podižući standarde izvrsnosti u uslugama za naše klijente.”

Ova najnovija priznanja naglašavaju kontinuirani uspjeh u području transakcijskog bankarstva, s obzirom na to da je UniCredit nedavno proglašen i Najboljom bankom za transakcijsko bankarstvo u Europi na The Banker's 2024 Transaction Banking Awards.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.