TRAŽE SE KRIVCI

Hrvat (22) pretučen u Njemačkoj: Udarali su ga po glavi, te počeli cipelariti kad je pao na tlo

Autori: Fenix, vecernji.ba
11.10.2022.
u 10:33

Njemačka policija zamolila je građane za pomoć. 

Hrvat (22) došao je u nedjelju, 9. listopada 2022. oko 22 sata u policijskoj postaji u Heringsdorfu i prijavio da su ga dva nepoznata počinitelja pretukla i opljačkala oko 2.30 sati ispred kluba u Möskenwegu u Zinnowitzu u njemačkoj pokrajini Mecklenburg-Vorpommern.

Žrtvu, koja živi u Ahlbecku, dvojica muških počinitelja udarila su šakom u lice, piše Fenix-magazin.

Nakon što je pao na tlo, počinitelji su ga udarili nogama i oteli mu pametni telefon i debitnu karticu. Od udaraca šakama i nogama ozlijeđena je osoba nakratko ostala bez svijesti. Kada je došao k sebi, vidio je kako oba počinitelja bježe u automobilu u nepoznatom pravcu. Hrvat je zadobio ozljede lica, ruku i gornjeg dijela tijela, a policiji je dao opis počinitelja. Tvrdi da imaju oko 20 – 25 godina, jedan ima smeđu kosu, a drugi plavu.

Njemačka policija zamolila je građane za pomoć.

"Relevantne informacije možete dati na broj telefona 038378279224 (policijska postaja Heringsdorf), putem internetske postaje www.polizei.mvnet.de ili u bilo kojoj drugoj policijskoj postaji", navode.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije