REKONSTRUKCIJA MASAKRA U DARUVARU

'Imam još nešto za vas', rekao je vlasnici Doma nakon što je bacio novac na stol, pa započeo pokolj

Krešimir Pahoki
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
24.07.2024.
u 17:00

Bio je vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije, govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa

Bivši vojni policajac Krešimir Pahoki u ponedjeljak je počinio strašan zločin, ubivši šestero ljudi vatrenim oružjem. Žrtve ovog jezivog napada bile su njegova majka, četiri štićenice doma i mladi njegovatelj Damir Fijala. Motiv ovog tragičnog događaja ostaje nepoznat, ali postoje spekulacije da je Pahoki imao dugotrajne nesuglasice s majkom i bio nezadovoljan što je morao financirati njen boravak u domu tijekom posljednjih deset godina.

Prema pisanju Mojportala, tog kobnog jutra Pahoki se sastao s vlasnicom doma kako bi predao novac za smještaj. Pozvala ga je da sjednu na terasu, gdje je navodno rekao: "Imam još nešto za vas," izvukao pištolj i počeo pucati.

Prvi metak ispalio je u zeta vlasnice doma, a metak je okrznuo i vlasnicu. Zatim je hladnokrvno ubio svoju majku i sve osobe na koje je naišao.Bio je vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije, govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa. Nakon toga se uputio do terase obližnjeg kafića, otjerao goste i ušao unutra. Konobarica ga je zamolila da ne pravi probleme, omogućila ostalim gostima da napuste lokal i pozvala policiju. Policija je stigla 12 minuta kasnije i uhitila Pahokija.

Ovaj šesterostruki ubojica već je ranije bio poznat po problematičnom ponašanju, prije mjesec dana fizički je napao Damira Kusa. U tom incidentu, Pahoki je razbio bocu o njegovu glavu i porezao ga po ruci, zbog čega je Kus proveo pet dana u bjelovarskoj bolnici. Više detalja o masakru u Daruvaru pročitajte OVDJE

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije