Namjerna paljevina

Oštećeni tvrdi da su mu krivolovci zapalili vozilo i dva motocikla

13.01.2016.
u 07:15

Policija traga za napadačima koji su u mjestu Samarevac kod Pelagićeva zapalili garažu Mladena Zoranovića i načinili mu štetu veću od 35.000 maraka.

Oštećeni Zoranović kaže kako sumnja da su za požar odgovorni krivolovci iz Orašja koje je prije 20 dana prijavio policiji.

Kako navode iz Centra javne sigurnosti Doboj, nepoznati piromani su oko pet sati došli do kuće Zoranovića i otkinuli najlon koji se nalazio umjesto prozora te u unutrašnjost ubacili zapaljivi koktel. Tom prilikom izgorjela je škoda octavia, motocikl Kawasaki , skuter Malaguti, dva zamrzivača puna mesa, 200 kilograma masti i četiri gume s felgama. Iz policije su potvrdili kako su tijekom očevida utvrdili da je požar podmetnut.

Mladen Zoranović spominje da je još 17. prosinca primijetio krivolovce koji su dolazili u ovo selo i lovili fazane.

- Džipove su parkirali preko puta crkve i reflektorima bi osvijetlili njive i kuće, te pucali cijelu noć. Pozvao sam policiju i sve prijavio, a kada su bježali, odbacili su pušku. Ja sam je našao i odnio u policijsku postaju, a oni su poslije dolazili do mene i tražili da je vratim - istaknuo je Zoranović.

On je dodao da mu je načinjena ogromna šteta i da gotovo više nema što jesti jer je izgorjelo sve meso i povrće koje su imali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije