UŽAS U SLAVONSKOM BRODU

Susjedi čuli vapaje i pozive upomoć: 'Vrata otvorena, dečko leži u krvi sav...'

užas u slavonskom brodu
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/3
07.08.2024.
u 22:06

Jedan je muškarac preminuo, a drugi je prebačen u bolnicu. Obojica su rođena 1993. godine

Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je danas u 11.28 sati dojavu o ozlijeđenim osobama u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć muškarcu koji je u međuvremenu preminuo te muškarcu koji je prevezen u bolnicu. Obojica su, kako je navela policija, rođena 1993. godine. 

"U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Županijskog državnog odvjetništva nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti navedenog događaja", navodi Policijska uprava brodsko-posavska.

Stanovnike Slavonskog broda uznemirili su vapaji, a susjedi su mladiće vidjeli svega sat ranije. "Ja sam čuo da neko zove upomoć, nemam pojma 'ko je, što je, izađem tu, vrata otvorena, dečko leži u krvi sav...", rekao je jedan susjed za Dnevnik Nove TV.

Još uvijek nije poznato kako su ozljede nanesene, kao ni što je dovelo do sukoba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije