prevrnuo se čamac s migrantima

Tragedija na Drini: Broj žrtava povećao se na deset, među njima i devetomjesečna beba

potraga - Drina
RAS Srbija
22.08.2024.
u 17:55

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova pronašli su pretragom Drine na području Ljubovije gdje se prevrnuo čamac s ilegalnim migrantima tijelo bebe, dok je policija Republike Srpske iz Drine izvukla tijelo još jedne muške osobe, priopćio je ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić

- Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici MUP-a pronašli su danas oko 15.30 sati, u mjestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, beživotno tijelo bebe starosti oko devet meseci. Ona je, na žalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca s ilegalnim migrantima koji su iz Srbije pokušali preći ovu rijeku između mjesta Drlače kod LJubovije i Orlice u općini Zvornik, kaže Dačić, prenosi Blic.

- Beba je bila s majkom čije je tijelo ranije danas izvučeno iz rijeke. Pripadnici MUP-a Republike Srbije do sada su izvukli tijela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tijela dva muškarca. Pretraga se i dalje nastavlja izjavio je ministar Dačić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?