ulice puste, u gradu tišina

Tuga u Sanskom Mostu: Građani u šoku i nevjerici zbog trostrukog ubojstva

trostruko ubojstvo u Sanskom Mostu
Foto: Zlatko Cekic/PIXSELL
1/2
21.08.2024.
u 17:29

Policijski službenici su oko 16 sati završili uviđaj u školi, a pogrebno društvo je odvezlo tijela ubijenih te će najvjerojatnije biti naložena njihova obdukcija.

Građani Sanskog Mosta su u šoku i nevjerici zbog trostrukog ubojstva koje se dogodilo u Gimnaziji u centru grada. U gradu vlada tišina, na ulicama rijetko koga možete sresti, a žuta traka oko škole još dugo će stajati.

U jutarnjim satima u Srednjoškolskom centru, u Gimnaziji u Sanskom Mostu Mehemed Vukalić izvršio je ubojstvo direktora škole Nijaza Halilovića, profesorice engleskog jezika Gordane Midžan i školske tajnice Nisvete Kljunić.

O tome kako je to jutros izgledalo ispričao je za Klix.ba jedan od zaposlenika ugostiteljskog objekta koji se nalazi u neposrednoj blizini škole Selim Kamber.

"Jutros smo čuli neke zvukove iz škole, mislili smo da se nešto radi unutra. Nedugo nakon toga došla su dva policijska službenika i rekli nam da uđemo u objekt i da ne izlazimo i to smo uradili. Kasnije smo vidjeli što se zaista dogodilo. Ovo je šok, teško je povjerovati da se nešto ovako dogodilo u Sanskom Mostu", kazao je Kamber dodavši kako je poznavao sve sudionike današnjeg događaja.

U šoku su i zaposlenici benzinske crpke koji su svakog dana sretali sudionike današnjeg događaja. Ističu kako je bilo teško povjerovati da se nešto ovako dogodilo te još ne mogu vjerovati.

Policijski službenici danas su oko 16 sati završili uviđaj u školi, a pogrebno društvo je odvezlo tijela ubijenih te će najvjerojatnije biti naložena njihova obdukcija.

U međuvremenu, policija je pregledala i putničko motorno vozilo Opel koje je bilo ograđeno trakom, a pregledu su nazočili i članovi obitelji koji su pod pratnjom specijalne jedinice došli ispred škole.

Za sada još nije poznato hoće li u Sanskom Mostu biti proglašen dan žalosti, a termin pokopa ubijenih bit će poznat naknadno.

Također, zbog ovog događaja, izgledno je da će biti prolongiran i početak školske godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?