prometna kod Živinica

U nesreći smrtno stradao sin bivšeg načelnika Živinica

04.12.2017.
u 16:38

Rođaci 21-godišnji Ahmed i Enes Muratović iz Bašigovaca smrtno su stradali u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u mjestu Đurđevik kod Živinica, potvrđeno je za Klix.ba.

Potvrđeno je i da je smrtno stradali Ahmed Muratović sin bivšeg načelnika Živinica Hasana Muratovića.

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila noćas oko 2:30 sati na dijelu magistralnog puta M-18 u mjestu Đurđevik kod Živinica, a u njoj je sudjelovao Volkswagen Passat kojim je upravljao 21-godišnji Enes Muratović koji je iz još uvijek neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, nakon čega je udario u betonski zid, a potom i u objekt pored ceste.

Osim Enesa, tom prilikom smrtno je stradao i njegov rođak Ahmed Muratović koji se nalazio na mjestu suvozača, dok je tjelesne ozljede zadobio 16-godišnji mladić koji je bio na zadnjem sjedištu automobila.

Ozlijeđeni mladić je hospitaliziran u UKC u Tuzli.

"Pacijent je smješten u Klinici za kirurgiju gdje je zadržan na praćenju. Trenutno je u stabilnom zdravstvenom stanju, svjestan je i komunikativan", kazali su za Klix.ba iz UKC u Tuzli.

Smrtno stradale mladiće i ozlijeđenog 16-godišnjaka iz smrskanog automobila izvukli su  vatrogasci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije