Isplata mirovina

HP Mostar na raspolaganju građanima za isplatu mirovina

posta
VL FOTO
07.02.2012.
u 12:32

Umirovljenicima se preporučuje da ostanu u svojim domovima jer će dostava i isplata mirovina započeti čim budu osigurani minimalni uvjeti za rad.

Poštanski uredi Hrvatske pošte Mostar u općinama koje je pogodilo snježno nevrijeme radit će skraćeno radno vrijeme kako bi bili na raspolaganju građanima za isplatu siječanjskih mirovina i druge usluge. Umirovljenicima se preporučuje da ostanu u svojim domovima jer će dostava i isplata mirovina započeti čim budu osigurani minimalni uvjeti za rad.
Hercegovačko – neretvanska županija: svi poštanski uredi u općinskim središtima radit će od 9 do 13 sati, osim poštanskog ureda Neum.
Zapadnohercegovačka županija: svi poštanski uredi u općinskim središtima radit će od 9 do 13 sati.
Hercegbosanska županija: svi poštanski uredi u općinskim središtima radit će od 9 do 13 sati, osim poštanskog ureda Grahovo.
Poštanski uredi HP Mostar, na području koje pokrivaju Središte pošta Vitez i Središte pošta Odžak, rade normalno radno vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?