je li u pravu?

Izbacio je vlastitu majku sa svog vjenčanja: Pobjesnio je kada je vidio tko joj je pratnja

21.10.2024.
u 19:57

Mladoženjina obitelj ljuta je na njega jer izbacio majku s vjenčanja sina jedinca

Vjenčanje je vrijeme kada se obitelj i prijatelji okupljaju i slave dvoje ljudi koji su se obvezali da će ostatak života provesti zajedno. Mladenci većinom žele da im najbliži budu prisutni na tom velikom događaju, osobito članovi njihovih obitelji. No, jedan je mladoženja rekao da njegovo vjenčanje nije baš išlo po planu nakon što je bio prisiljen izbaciti vlastitu mamu s vjenčanja zbog osobe koju je odlučila dovesti kao svoju pratnju, piše Mirror.

Muškarac je objasnio da je svojim roditeljima dopustio da povedu pratnje jer više nisu zajedno, ali umjesto da dovede svog novog muža, njegova mama je dovela nekog puno goreg - mladoženjinu bivšu djevojku. U objavi na Redditu, 30-godišnji mladoženja objasnio je da je počeo izlaziti sa svojom sadašnjom suprugom, kojoj je dao lažno ime June, prije otprilike tri godine, ali se njegovoj mami nikad nije sviđala jer je vjerovala da je trebao ostati sa svojom bivšom djevojkom Margo.

S Margom je u vezi bio pet godina, a odlučio ju je ostaviti nakon što su mu prijatelji i sestra pokazali koliko je ona kontrolna i manipulativna. Kad je muškarac objavio da se ženi s June, tada je njegova mama sumnjičavo smireno reagirala, a muškarac je vjerovao da ona konačno prihvaća da je on sretan. Tako je bilo do dana vjenčanja. "Nakon ceremonije, June i ja otišli smo se slikati, a zatim smo se pridružili gostima koje smo pozvali na vjenčanje koje je bilo prilično veliko. Kad smo stigli, moja sestra i mladenkina najbolja prijateljica dotrčale su do nas u panici. Prije nego što su išta rekle, primijetio sam da je moja mama bila za stolom s mojim tatom, tatinom ženom i mojom bivšom djevojkom", napisao je muškarac. Bijesan, muškarac je zamolio mamu i Margo da napuste vjenčanje.

Na kraju su ih ispratili mladoženjini prijatelji, a njegova mama je prije odlaska Margo proglasila mladoženjinom "srodnom dušom" i optužila njegovu ženu da "staje na put pravoj ljubavi". Sada je njegova obitelj ljuta na njega jer je izbacio vlastitu mamu s vjenčanja svog sina jedinca. Mladoženja sada nije siguran je li postupio ispravno, no komentatori na Redditu uvjeravaju ga da je postupio ispravno.

"Pokušala je pokvariti vaš poseban dan i imali ste svako pravo tražiti od nje da ode. Svaka čast June što te je podržala tako da su stvari ostale mirne i da ste i dalje mogli uživati ​​u svom danu. Pitam se kako bi se svi ti 'rođaci' osjećali da je tvoja mama to učinila njima?", napisao je jedan korisnik. "Nije Margo ta koja je pokazala nepoštovanje i prekršila tvoje povjerenje, iako je pitanje zašto bi izgledala kao gubitnica i otišla. Tvoja mama je postupila s prezirom prema tebi i tvojoj supruzi i apsolutno je trebala biti izbačena. Djela imaju posljedice, ovo su bile njezine. Potpuno je to zaslužila", zaključio je drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije