SJAJNE ŠKARICE

Messi zabio četiri gola, ali ga je ovaj amater zasjenio

Eliason
Printscreen Youtube
07.07.2013.
u 12:23

Susret je završio pobjedom Messijeve momčad s 9:6 u koju je Argentinac ugradio četiri pogotka. No, nakon susreta se najviše pričalo o škaricama Eliasona.

Što morate napraviti da budete glavni igrač utakmice u kojoj nastupi legendarni Thierry Henry, a Lionel Messi zabije četiri gola? Odgovor na pitanje zna Matt Eliason, bivši nogometaš sa skromnom karijerom.

Eliason, koji je nekada igrao sveučilišni nogomet u SAD-u, zabio je prekrasan gol u susretu Messija i prijatelja protiv Ostatka svijeta koji se igrao u Chicagu. Henry je nabacio, Eliason primio loptu na prsa, a onda je škaricama zakucao u mrežu.

Inače, susret je završio pobjedom Messijeve momčad s 9:6 u koju je Argentinac ugradio četiri pogotka. No, nakon susreta se najviše pričalo o škaricama Eliasona. Možda se ipak nije trebao umiroviti...

Radi se o igrač u koji je najbolji strijelac u povijesti sveučilišne momčadi Northwestern Wildcats, ali nikada nije dobio priliku zaigrati u MLS ligi.

>> Messi otkazao humanitarnu utakmicu, navijači ogorčeni

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije