ZVIJEZDA BIG BROTHERA

Emotivna Rada Vasić o borbi s rakom: 'Bilo mi je jako loše, ali hvala Bogu, liječnici su mi puno pomogli'

Rada Vasić
TikTok
04.07.2024.
u 19:57

Otpale su mi i trepavice, kosa i obrve. Kad mi se pojavila kosa, doktor mi je prvo rekao da se ne bojim, ali sada mogu. Opet farbam kosu, evo kupila sam farbu, drugi put se farbam. Kosa mi je gusta, nije još toliko duga, ali nema veze- rekla je

Bivša natjecateljica regionalnog showa "Big Brother", koji se emitirao 2015. godine, Rada Vasić već je ranije otkrila da boluje od raka dojke, a sada je za Informer otkrila kako se osjeća. 

- Hvala Bogu kako je bilo, sad nije loše. Bilo je jako kritično, ali nakon kemoterapije došlo je do poboljšanja. Kosa mi je sada porasla, iako nije baš kao što je bila, ali hvala bogu ide na bolje - rekla je Rada i dodala da ima veliku podršku okoline:

- Djeca su sad sretna, muž također, sad radi. Naravno, osjećaju se sretno pored mene. Svi smo mi optimisti, vjerujem da će sve biti u redu. Bilo mi je jako loše, ali hvala Bogu, liječnici su mi puno pomogli, pomogli su mi i moji prijatelji... Bila sam na Tiktoku, uključivala sam se svaku večer, pričala sam o bolesti... Svi su me podržavali, uključujući i fanove, i okolinu, i moje liječnike. Nema tko ne voli Radu - našalila se ona.

 

Rada je prije nekoliko mjeseci bila jako tužna kada joj je zbog kemoterapije otpala kosa, no sada se oporavila i može je obojiti u prepoznatljivu crvenu boju.

- Otpale su mi i trepavice, kosa i obrve. Kad mi se pojavila kosa, doktor mi je prvo rekao da se ne bojim, ali sada mogu. Opet farbam kosu, evo kupila sam farbu, drugi put se farbam. Kosa mi je gusta, nije još toliko duga, ali nema veze. Bog zna da imam dobru dušu pa me pogledao - rekla je i otkrila da je morala promijeniti način prehrane zbog čega je dodatno smršavjela:

- Smršavila sam oko osam kilograma i nastavit ću s dijetom. Pazim na prehranu, jako je važna.
Rade kaže da trenutno nije zabrinuta za sebe, već za supruga kojem su prije nekoliko mjeseci otkazala oba bubrega.

- Možda bih se još bolje osjećala da je s Radom sve u redu. Brinem se za njega, ne više za sebe. Bio je u vrlo kritičnom stanju. Otkazala su mu oba bubrega, imao je tri-četiri operacije koje nisu uspjele. No, kada je konačno došao na VMA u Beogradu, tamošnji su mu liječnici uspjeli pomoći i oporavio se. Nije sve u redu, ali kako je bilo, preživio je.

Rade i Rada su, s obzirom na to da su se u isto vrijeme razboljeli, bili u velikom finansijskom problemu, što ju je navelo da zarađuje preko Tiktoka. Međutim, ti su dani iza njih.

– Bili smo u financijskoj krizi, ali država Radi daje oko 32.000 dinara (273 eura) mjesečno. Uspijevamo se međusobno “pokrpati”. Ima dosta lijekova koje pijemo, sve je skupo, ali opet, sve stignemo - rekla je Rada.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije