uvijek demantirala glasine o plastičnim operacijama

Estetski kirurg razotkrio Demi Moore: Na zahvate potrošila 330 tisuća dolara

Demi Moore
YARA NARDI/REUTERS
12.09.2024.
u 08:13

Fanovi Demi Moore uvijek se pitaju kako održava svoj mladoliki izgled i blistavost, a ona je uvijek negirala da se podvrgnula estetskim zahvatima. Međutim, sada je sve razotkrio njezin liječnik.

Ranije su njezini fanovi nagađali da se podvrgala estetskom zahvatu, ali Demi je 2007. demantirala glasine o plastičnim operacijama.

Glumica se navodno podvrgnula estetskoj operaciji vrijednoj 330 tisuća dolara, uključujući ugradnju grudi, operaciju nosa i brojne zahvate protiv starenja.

Estetski kirurg dr. Mark Solomos, je otkrio kako se na Deminom licu i tijelu vidi kako je još u mladosti krenula s operacijama pa je otkrio da je podizala usne, išla na botoks, lasersku operaciju i rinoplastiku, prenosi Klix.

"To se sve vidi na području nosa. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za one koji ne koriste neki oblik pomlađivanja", kazao je.

Od svih zahvata koje je uradila Demi je jedino priznala da prednji zubi nisu njezini. Glumica je u emisiji "The Tonight Show s Jimmyjem Fallonom" priznala kako su joj ispala dva prednja zuba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije