PONOVNI SUSRET

FOTO Nina Badrić u zagrljaju legendarnog sportaša, glumio je u spotu za ovu njezinu pjesmu

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/5
20.10.2024.
u 18:07

Nina i Goran u prošlosti su surađivali, i to na snimanju spota za njenu pjesmu 'Da se opet tebi vratim' s glazbeničinog albuma '07' iz 2007. godine, u kojem je Ivanišević glumio ljubavnog interesa Badrić.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić jučer je bila u posjetu jednome od svojih omiljenih zagrebačkih restorana, a tamo je srela starog prijatelja i nekadašnjeg suradnika. Riječ je o proslavljenom hrvatskom tenisaču Goranu Ivaniševiću, između ostalog najpoznatijem po kultnom osvajanju Wimbledona. Kako je već navedeno, Nina i Goran u prošlosti su surađivali, i to na snimanju spota za njenu pjesmu 'Da se opet tebi vratim' s glazbeničinog albuma '07' iz 2007. godine, u kojem je Ivanišević glumio ljubavnog interesa Badrić.

Fotografiju najnovijeg susreta nje i Gorana pjevačica je objavila na svom Instagram profilu, a napisala je sljedeće: - Gdje god da spustim kofere, tebi poželim dobar dan …@goranivanisevicofficial. Nije svakome (nikome) ovakva živuća legenda od čovjeka bila u spotu - stoji u opisu objave u kojoj vidimo Badrić i Ivaniševića kako zagrljeni poziraju pred kamerom. Fotografije je u samo nekoliko sati skupila preko 13 tisuća oznaka 'Sviđa mi se', a u komentarima su se javili i neki poznati.

- "Neprocjenjiva djela Božje kreacije u jednom kadru", "Što se mene tiče, najljepši spot i jedna od najboljih tvojih pjesama, draga Nina!", "Među najljepšim pjesmama ikad", "Duše vam zrače ljepotom", "Prelijepi ste oboje" - neke su od reakcija oduševljenih pratitelja, dok su se na objavi oglasili i ljubav Goranovog života, Nives Ivanišević, kao i bivši tenisač Ivan Ljubičić. Oni su oboje ostavili emotikone srca. 

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Badrić je objavila fotografiju sa svojom najmlađom sestrom Sunčicom koju i nemamo priliku baš često vidjeti. Nina je za to imala i poseban razlog. Naime, Sunčica je slavila rođendan. Pjevačica je sestri čestitala rođendan, a podijelila je dvoje fotografije s plaže.

''I da se sve želje tvoga srca ispune!' napisala je Badrić u opisu, a sestra joj se odmah javila. ''Volim te i fališ mi puno, hvala ti od sveg srca'', komentirala je Sunčica. U komentarima su im se javili, prijatelji, poznanici, te su mnogi isto tako Sunčici poželjeli sretan rođendan.

Inače, Dijana je najstarija sestra, zatim dolazi Nina te najmlađa Sunčica uz koju je pjevačica posebno vezana. - Nema veće podrške od obitelji, to je moja tvrđava uz malo prijatelja koji su uvijek tu. Moja majka i sestre su moj stup. Možda najviše snage crpim iz svog nećaka Marca, kojeg obožavam. Djeca nose posebnu radost, a Marco je moja najveća ljubav, Doduše, njegova majka je moja ljubimica - svojedobno je izjavila pjevačica za srpske medije. Uz sestru Sunčicu, njezina najveća ljubav je i maleni nećak Marco.

Sunčica živi u Rimu, ali njih dvije se često druže i međusobno posjećuju. Ranije je Sunčica bila i menadžerica Nini, ali ih je život odnio na različite strane. Sunčica se čak jednom i sama pokušala okušati u glazbenim vodama, a povukla se iz glazbe kada se posvetila obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije